Access Bars

Ki lennél a múltad nélkül?

  • Hány alkalom szükséges?
  • Mi van akkor, ha más nézőpontokkal meg tudod változtatni az életedet?
  • Ki lennél a múltad nélkül?

A Barok olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét. Olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, fix nézőpontokat tartogatnak, melyeknek 99 %-a nem is a miénk, de sajátunként működtetjük és úgy futnak a háttérben, mint nem kívánatos programok. Ezekből a nézőpontokból teremtjük az életfolyamatainkat.
A Bar-ok futtatása rendkívül jól kiegészíti bármely más módszert, hiszen befogadóbbá tesz a „gyógyulásra”, változtatásra, változásra. A tudatosságot is elősegíti.és úgy futnak a háttérben, mint nem kívánatos programok.
Abból a térből és időből érvénytelenítődnek ezek a kézzel nem fogható korlátok, ahol legelőször megteremtődtek. Vagyis, ha pl. egy 3.generációban átélt veszteség által létrejött egy nézőpont, energetikai lenyomat, rögzült viselkedésforma….ami végig kísérte a női / férfi vonalat, meghatározva a választásait, könnyedén kikulcsolja ezen pontok futtatása közben, hogy visszakapjuk a van választásunk szabadságát, Önmagunkat.
A kezelés nagyon kellemes, lazító, inkább fejmasszázshoz hasonlítható. Barok futtatása közben a páciens kényelmesen ruhában fekszik egy masszázságyon, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (össz. 32 pont un. Bar ). Egyértelműen érzi, amikor megérinti a pontokat, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre és azonnal változásokat indít el az agyban, testben. Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek (pl. kontroll, kapcsolatok teremtése, pénz, öröm, kreativitás, szexualitás …) , ahova a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódtak, elraktározódtak.

A Bars kezelések jól alkalmazhatók többek között:

  • félelem, fájdalom, szorongás,  stressz  csökkentésére,
  • alvásminőség javításában,
  • a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátak feloldásában,
  • fokozza az éberséget,  a képességet új lehetőségek teremtésére az élet bármely területén,
  • hiperaktivitás, figyelemzavaros, “kezelhetetlen” gyermekek (ADHD) esetén,
  • könnyedén el / befogadni a változásokat…

Hány alkalom szükséges?

Amennyit választasz! Van, aki akár 1 barsozás után is óriási sikereket ér el, van akinél pedig több alkalom után törik meg a jég.  Mindenki másképp működik, más a befogadási „sebessége”, a hajlandósága…

Időtartama a kezeléseknek: felnőtteknek kb. 60 perc, gyermekeknek 40-45 perc. (Pocaklakók különösen imádják!)

Mi van akkor, ha más nézőpontokkal meg tudod változtatni az életedet?

Mit teremtenél akkor?

Ki lennél a múltad nélkül?