Szinte mindig tudjuk azt a választ, ami Nekünk működik, ami a Mi valóságunk… de sokszor nem hallgatunk arra a bizonyos belső hangra, ami játssza a dallamot.

Én sem tettem meg évekkel ezelőtt. Pedig egyre hangosabban, egyre gyakrabban és egyre egyértelműbben szólt a kompozíció….

2006. szeptember 12. du 14 óra. : Az autó, a főútról letérve egy fának csapódva többszöri bukfenc vetése után, a szántóföldön pihegett.
„- Nem fáj a lábad?” – kérdezte rémülten.
„- Nem, minden rendben van…”
Este 22 óra : „ – Szilvia! Súlyos sérülés érte a lábát, a bal lábfeje bokából leszakadt, fixateurrel rögzítettük…bízzunk benne„
Szeptember 18. reggel 8 óra : „ – A seb elfertőződött, meg fogunk tenni minden Tőlünk telhetőt, 1 – 2 napot várunk. Készüljön fel az amputálásra!
Szeptember 19. reggeli órák : ”-  Anya! Kérlek, hívd be a kineziológusomat!”
Október utolsó hétvégéje :  „ – Szilvia! Az Ön lábra állásával fogok büszkélkedni az elkövetkezendő Orvosi Konferenciákon! Viszlát!

Czakó Szilvia

Access Bars & Body & Facelift Facilitator, Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó, TEK - Kineziológia Tanácsadó

Ha a baleset előtt hallgattam volna a megérzéseimre, ha más választásokat hoztam volna, ez most már teljesen irreleváns, viszont akkor nem mártózom bele ennyire az alternatív gyógyászatok mélységeibe és nem az iránytűmet követem.
Mindig van választásunk! Még akkor is mikor a szakadék szélén állunk, akkor is mikor azt mondják, hogy „eddig és nincs tovább!”

Ha valóban szeretnéd a változást, lehetek hozzájárulás?

250

Boldog Kliens

250

Elégedett ember

3

Eljárásmód

Próbálja ki Ön is

A kineziológia az izomtesztelésre épül, amely azon összefüggésen alapszik, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat negatív változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is.

A Barok olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét.

Az Access kézrátétes Testkezelései kifuttatják testünkből a múltbeli traumák lenyomatait, amit a jelenünkben megfoghatatlan korlátként, fájdalomként, veszteségként  működtetünk.