Mi a Ram Egyiptomi Masszázs?
Egy tradicionális egyiptomi gyógymód részét képező masszázstechnika. Egyedülállóan komplex, energetikai elemeket is tartalmazó testkezelés, melynek célja az öngyógyító erők aktivizálása, a szervezet harmonikus működésének biztosítása. Apró, mélyreható mozdulatokkal dolgozik, gyógyító folyamatokat indít be. Jelentősen megnöveli a nyirokrendszer méregtelenítő folyamatait. A masszázs során nem a fizikai erőn van a hangsúly, hanem a mozdulatok apró, ütemes-ritmusos kivitelezésén. Ez mélyre hatolva fejti ki hatását és áthangolja a testet. A masszázs célja a harmonikus energiaáramlás helyreállítása, fenntartása, amely az egészséges életműködés alapfeltétele

Mit nyújt a Ram Egyiptomi Masszázs?
Speciális energetikával végzett, a szervezet egészére, belső szervek működésére is ható. Oldja a már kialakult blokkokat - elváltozásokat, az izmokban elraktározott stresszt, mely a tudatra is hatással van. Nem csak egy-egy problémában segít, hanem összességében a testi funkciók normál  egészséges  alaphelyzetre (egészséges életműködésre) való visszaállításban. Mozgásszervi panaszok nélkülözhetetlen kiegészítő kezelése. A masszázs mozdulatai kellemes ritmusúak, fájdalommentesek, egyúttal mélyrehatóak. E kezelés már önmagában is terápiaként használható.

Testi szinten:

 • Oldja a feszültségeket és a blokkokat
 • Életfolyamatokra hatással van
 • Belső szervek működését harmonizálja, hat azok működésére
 • Konkrét panaszok, elváltozások, betegségek kezelhetők vele
 • A szervezet öngyógyító erőit aktivizálja

Energetikailag:
A szervezetünkben az egészséges energiaáramlást beindítja, harmonizálja és fenntartja azt.

Lelkileg-szellemileg:

 • Oldja a blokkokat, görcsöket
 • Segít saját magunk másfajta megközelítésében

Vagyis tartalmazza: a frissítő - gyógyító - reflexológiai, és energetikai hatást!

Miben más a Ram Egyiptomi Masszázs?

 1. E rendszer a testet egymással összefüggő részek finom egységének tekinti,a SZEMÉLYT gyógyítja nem a tüneteit.
 2. A masszázs során nem a fizikai erőn van a hangsúly, hanem a mozdulatok apró,  ütemes-ritmusos kivitelezésén. Ez áthangolja a szervezetet és a csontig hatolva fejti ki hatását.
 3. A kezelést mindig az energia és keringési-áramlási irányoknak megfelelően végezzük.

Miért válaszd a Ram Egyiptomi Masszázst?

 • A kezelés generálja, önmagában hordozza a masszázs, reflexológia és energetikai kezelésként ismert módszerek összességét
 • Egyedülállóan komplex testkezelés, mely TÖBB MINT MASSZÁZS!
 • A masszázs során a cél nem egy-egy izomcsomó szétmasszírozása, hanem a szervezet egészén a harmonikus energiaáramlás helyreállítása-fenntartása, mely az egészséges életműködés elsődleges alapfeltétele.
 • E módszer bármely más kezelések közé beilleszthető, azok hatékonyságát növeli.

 

 

LÉLEKMASSZÁZS

A lélekmasszázs egy kézi terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató  mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

Ez a terápiás módszer, segíti a pszichoszomatikus, krónikus degenerativ betegségekben szenvedők gyógyulását. A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat. Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs. A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

 

 

 

A facebookon