1976-ban születtem Szekszárdon...... 2006-ban pedig ugyanitt, egy autóbaleset után, „újjá”születtem. Miután keményen megküzdöttem a feladni mindent gondolatával, úgy döntöttem, hogy igenis szükségem van az életemre, az egészségemre. Megtapasztaltam, hogy milyen célt állítani, akarni, tenni, célt érni. Megtapasztaltam, hogy milyen alázattal el- és befogadni, és hinni önmagamban, embertársaimban. Hálás vagyok azoknak az embereknek (ápolóknak, orvosoknak, tanfolyami oktatóimnak, régi és új ismerőseimnek, szeretteimnek...és mindenkinek) akik az életem részévé váltak.

Segítettek bízni, hitet adtak. Már nincsenek előttem akadályok, nehézségek... Ma már hiszem, tudom, hogy az utunk során mindig van segítő kéz, amely nehezebb életszakaszainkon átvezet. Újjászületésemben nagyon nagy segítségemre volt a kineziológia, ami mára életem részévé vált.

TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia) tanácsadó lettem. Hivatásomnak vallom ezen "eszközök" használatát segítségnyújtásra, ami önismereti, személyiségfejlesztő és a test-, lélek-, szellem egységén dolgozik. A csodát amit általuk megtapasztaltam, szeretném ha minél többen megélhetnék!

"Amikor az ember eljut odáig, hogy képes a “szívével gondolkodni és az agyával érezni”, vagyis intellektuális erejét a szeretet szolgálatába állítja, akkor végre tudatos építőjévé válik a kozmosznak. Teremt, mint egykor teremtett..."

A facebookon