Az Access Consciousness rendszerének egyik technikájáról van szó, amit Access Bars-nak (Bar-ok futtatása) hívnak. Az Access Bars-t Gary M. Dougles fedezte fel életének egy nehéz, kilátástalan helyzetében, amikor megoldások után kezdett kutatni. Rendszere ma a világ 173 országában van jelen. Az USA -ban a társadalomrendszer már támogatja ezt a módszert és Nálunk is rohamosan terjed  a technika ismerete.

A Barok olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, inkább fejmasszázshoz hasonítható.Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így befogadóvá válunk az új dolgokra. A kezelés során a páciens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (össz. 32 pont un. Bar ). Egyértelműen érzi, amikor megérinti a pontokat, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre és azonnal változásokat indít el  az agyban. Ezek a pontok mind egy-egy területet érintenek (pl. kontroll, kapcsolatok teremtése, pénz, öröm...) , ahova a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódtak, elraktározódtak - és úgy futnak a háttérben, mint nem kívánatos programok. 

A Bar-ok futtatása rendkívül jól kiegészít bármilyen más módszert, hiszen befogadóbbá tesz a gyógyulásra, változásra. A tudatosabbá válást is elősegíti.

A Bars kezelések jól alkalmazhatók többek között:

- félelem, fájdalom,szorongás,  stressz csökkentésére

- alvásminőség javításában

- a korlátozó mentális, érzelmi, fizikai és energetikai gátak feloldásában

- fokozza a képességet új lehetőségek teremtésére az élet bármely területén

- hiperaktivitás, figyelemzavaros, "kezelhetetlen" gyermekek (ADHD) esetén

 

ACCESS Testkezelés   MTVSS

 A  testnek meg van az a képessége, hogy meggyógyítsa saját magát. Az Access egyik legerősebb energetikájú és ezáltal hatású testkezelése, az MTVSS. 

DNS, RNS és sejtmag szinten tisztít, regenerál. Az egész test energetizálására, feltöltésére alkalmas ill. információ csere történik a sejtekben.  Oldja a fájdalmakat, betegségeket, korlátokat teremtő energiákat, a negatív  "romboló" hitrendszereket, bírálatokat. Rendbe teszi az ízületeket.  Felerősíti az immunrendszert a rák és más daganatos betegségeknél, hogy legyőzze a tüneteket.  Felerősíti a test fizikai erőnlétét a sporthoz és /vagy a nehezebb fizikai munkához. 

Aktivál mindent, amit bárhol, bármikor lezáródott, blokkolódott a testben.  Bármelyik szerv energetikáját, egyensúlyát, egészségét rendbe teszi, legyen szó  bőr problémáról, nyirok- , emésztő-, hormon-, légző rendszerről. 

Amit kitisztítunk, az már nem jön vissza többet!

MTVSS  sportolóknak is!

Felszabadítja a fizikai testet azoktól a blokkoktól, amik gátolják a valódi teljesítmény kibontakozását, megélését. Oldja a visszahúzó állapotot, mintákat; korlátokat teremtő folyamatokat csontokból, ízületekből, izmokból.

Hatása: - felerősödik a fizikai erőnlét

             - mentálisan is a jelenben, a középpontban tart

             - növeli az edzések hatékonyságát

             - emeli az önbizalmat, vitalitást, fittséget

             - izmosítja a kitartást, a dinamizmust.

 

Függőségek, mániák, Önbüntetés kezelése

 Függőség mint alkohol, gyógyszer, drog, (pár) kapcsolat, szex, internet......cselekvésekhez való kényszeres hozzászokás......vagy éppen fájdalom függőség.
A függőség mindig egy mély belső ürességről árulkodik, ezáltal külső dolgokkal próbáljuk betölteni az űrt.
Belső párbeszéd: " Nem szeretem Önmagam, az egyik (vagy mindkét) szülő elutasít(ott). 
A függőségben élő ember menekül egy általa alkotott fantom életbe, mely ideiglenesen "élményt, öröm érzetet" ad neki, addig is "probléma mentessé" téve életét. 
A addikció(k) megváltoztatják személyiségét, érzelmileg elcsökevényesedett, közömbös, beszűkült életet teremt ezáltal.

Sok esetben már genetikailag kódoltak, de személyiség fejlődés során , főleg kritikusabb szakasz(ok)ban traumaként megélt élethelyzetek fel nem dolgozása során is könnyen rögzülnek. 

Az elfojtott lelki terhek a testben is lerakódnak!

Hajlandóak vagyunk e Magunkba nézni függőségeinket illetően, hogy rálássunk függők vagyunk e?

 Mánia, mint tisztaság,  munka,  üldözési,  nagyzási,  kleptománia.....

A háttérben szorongásos zavarok állnak.  Folyamatosan jelen vannak gondolatainkban, kényszer cselekvéseinkben és ismétlődően irányítják életünket.

 Access Energetic Facelift (energetikai ránctalanítás)

Az Access Testkezelései közül a Facelift szintén egy kézrátétes módszer, amit az arcon, fejen, nyakon (toka), dekoltázson végzünk. Kezelés közben gyengéden oldódnak DNS szinten a bőr öregedéséhez, a múló időhöz, a ráncokhoz... kapcsolódó hitrendszeri fix nézőpontok (pl.: " Ez már korral jár! , Ennyi idősen majd Te is megtudod...!" ) .  Visszafordítja az öregedés nyomait, megújítja a sejteket, vitalizál, átstrukturálja a bőrt az arcon és az egész test egészségére hatással van. Visszanyerjük önbizalmunkat és az önértékelésünk is egyensúlyba kerül. 

3 alakalom után már igen látványos az eredmény, 5-10 kezeléstől pedig maradandó hatást érhetünk el.

Engedd meg Magadnak, hogy a belső szépség a külsőben is ragyoghasson! 

 

Mimikri Access Testkezelés


Mimikri = utánzás, másolás
Azokat az átvett viselkedésformákat, testtartásokat, gondolati sémákat, érzelmi beragadásokat....oldja minden szinten ( testi, mentális, lelki, X-faktor) , ami(ke)t környezetünkből lekoppintottunk és/vagy generációs "kódként" hordozunk Magunkban és irányítják életfolyamatainkat.
Ezeket az azonosulásokat tudat alatt, félelemből másoljuk, mint pl.: álcázásból, önvédelemből, mártírságból vagy erős érzelmi kötődés  miatt.

 

90 %-os agykapacitás Access Testkezeléssel

Agyunk igen csekély részét használjuk ki mindennapjainkban. 
Stresszhelyzetben pedig a múltban beragadt gondolatok, érzések, viselkedésformák szerint működünk. Vagyis ilyenkor nem Mi irányítjuk életfolyamatainkat, hanem a múlt.
Legyen szó tanulási nehézségekről, visszatérő problémákról....
Ez a Testkezelés oldja azokat a blokkokat, amik gátló tényezőkként jelen vannak életünkben. Nagyfokú éberséget ad a jelen helyzetek megélésére (ne rángasson a múlt és/vagy a jövő gondolata) és hogy a lehető legtöbbet kihozzuk Magunkból.
Az eszköz igen nagy hozzájárulás iskolapadban ülőknek, "irányt keresőknek", "monoton" életszakaszt élőknek...

 

Vision - Látás helyreállítás - Access Testkezelés

Szem, mint ablak világunkra és Önmagunk felé.
Vizuális információk tárolása elsődlegesen a szemekben zajlik vagyis traumatikus átélések látványa a szemizmokban tárolódnak. A tartósan fel nem dolgozott és el nem engedett fájdalmak látásproblémákhoz is vezethetnek ( rövid-, távollátás, szürke-, zöldhályog, kancsalság, cukorbetegség szemészeti következményei, retinakárosodás, szemsérülések...).
A Vision erőteljes energetikájú, fizikai (regenerálja a szemhez tartozó idegeket, izmokat) és érzelmi szinten is oldó Testkezelés. 
Továbbá oldja a berögzült egyéni, generációs, társadalmi... nézőpontokat, hamis énképet, a "nincs választás"- t, következtetéseket... Újraéleszti, fejleszti a tisztán látást, tisztán érzékelést. Csökkenti ill. tartósan megszünteti ( a kezelés mennyiségétől - befogadás, szándék mélységétől) homlok-, arcüreg fájdalmakat, hallás problémákat, migrént...

 

Vonzódásaink törlése Access Testkezeléssel

Semlegesíti azokat az erős, befolyásos mintákat,programokat testünkből, amik által olyan személyekhez vonzódunk, akik bomlasztják valódi Énünket, stagnáltatják életfolyamatainkat (párkapcsolatilag, társaságilag, üzletileg...)
Tisztítja az általunk -mások véleménye által- rögzült és/vagy generációs mintaként hordozott hibás Önképet.
Törli a másik nemhez fűződő elvárásainkat, a látszat kedvéért futtatott kapcsolódásainkat, a felszínesség választását.
Új választásainkkal pedig olyan személyek érkeznek Hozzánk, akik táplálják lelkünket, emelik Énünket, gazdagítják fényünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A facebookon